20 % rabatt på individuell träning på Forma

Fram till den 31 mars erbjuder vi 20 % rabatt på 5-kort på individuell träning. Du får träna fem träningspass med våra erfarna och träningskunniga naprapater Emelie Haglund eller Isabella Skagerling. Dessa träningspass förebygger skador och optimerar din träning utifrån dina förutsättningar, ger mer styrka och bättre kondition.

Du får även 20 % rabatt på fem tillfällen med yogalärarna Jenny Lindholm eller Eva Granström i en enskild yogatimme. Då fokuserar vi på dina specifika och individuella behov, kanske är du till exempel stel i axlar och höft och vill mjuka upp extra i dessa områden. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yoga, och yogapasset ger dig även mental återhämtning och avslutas med en skön vila.

Vi erbjuder även 20 % på utvalda träningsprodukter denna period, till exempel pilatesboll, gummiband, foamroller och liniment.

Nytt för terminen på Forma är Yinyoga och Stabilitetsyoga. Yinyoga ger ökad självmedkänsla, kroppsmedvetenhet och jobbar med kroppens bindväv, Stabilitetsyoga ökar din muskelkontroll och stabilitet.

Läs mer om alla våra träningsformer på hemsidan under rubriken Träning.

Låt vårvintern bli en roligare och piggare period med hjälp av träning!

Du är varmt välkommen till oss på Forma!