Formgjutna sulor

Naprapat behandler pasient.

Foten är kroppens bas

Alla fötter är olika och ofta skiljer sig vår högerfot från vår vänsterfot. Det är mycket vanligt att vi har någon typ av felställning i fötterna. Även små anatomiska avvikelser, till exempel att vi belastar insidan av fötterna (så kallad pronation), kan vid daglig belastning när vi går, står eller springer ge problem med smärta i till exempel rygg, höfter och knän. Sulorna är utmärkta att använda när du tränar och promenerar samt även om du har ett arbete där du står mycket, till exempel på restaurang, i sjukvården eller som frisör.

FootBalance medical formgjutna fotinlägg är 100% individanpassade och stödjer din fot i en neutral position, vilket ger dig en balanserad fotställning och bidrar till en mer korrekt kroppshållning.

Vid fotproblem som hallux valgus eller hälsporre ger formgjutna sulor ett utmärkt stöd.

Vi erbjuder ett urval av sulor, kilar och förstärkningar för att kunna möta just ditt specifika behov, så du får optimal fotkomfort och därmed kan prestera bättre, oavsett vilken aktivitet eller livsstil du fördrar.

Vi gör en undersökning av dina fötter med hjälp av spegellåda och datoranalys, gjuter sulorna direkt och du kan ta hem dem samma dag och genast uppleva ett skönare steg.

OBS! Ta med dig de skor som du planerar att använda FootBalance sulor  i, så väljer vi den sula som passar allra bäst för dina skor och dina behov.  Kontrollera att det går att ta ur de sulor som redan finns i skorna, så att det finns plats att lägga in FootBalance sulor istället.

Det är 30 dagars nöjdgaranti på FootBalance sulor, vilket innebär att om du inte är nöjd med dina sulor så kan du lämna tillbaka dem till oss senast 30 dagar efter köptillfället och få pengarna tillbaka.

Omdömen från nöjda kunder:

”Jag är mycket nöjd med den behandling, råd och sulor som Forma fixat åt mig. Har använt FootBalance sulor både i kängor och lättare skor, samt under en veckas längdskidåkning och jag har så gott som helt sluppit kramp i mina tår.  Stort tack för hjälpen!” Ingrid, 64 år, pensionerad barnmorska