Om Forma

Fotograf Jens Sölvberg

Visionen är att skapa en hälsostudio – för hela människan

Det är så mycket som kan hända en människa. Från ena dagen till den andra kan livet dramatiskt förändras. Andra gånger kommer förändringen smygande. Det är så olika. Du är du och ingen är precis som du. Insikten att vi alla är unika, men samtidigt lyder under samma naturlagar, är en central utgångspunkt för oss på Forma. Det vill säga att se dig som individ, men med allmängiltiga kunskaper om människan. Vad som påverkar oss såväl fysiskt som psykiskt.

Precis därför krävs det också olika saker för att komma till rätta med varierande problem, situationer och diagnoser. Basen för oss på Forma är naprapati. Dessutom har vi ett nätverk av duktiga yrkesmänniskor inom ett antal områden vilket är ytterligare en fördel för dig som patient. För att verkligen kunna ta ett hälsosamt helhetsgrepp så har vi skapat ett nätverk med specialister inom olika områden. Det är skickliga och engagerade samarbetspartners till exempel läkare, näringsfysiolog, massagterapeut, sjukgymnast, personlig tränare, yogalärare, röst- och talpedagog, tandläkare, homeopat, psykolog och andra friskvårdsexperter. En del finns i våra lokaler, andra tar vi in vid behov.

Tanken är att alla dessa kompetenser och kunskaper ska leda till korsbefruktning och ytterligare hjälp för dig och alla som söker sig till oss.

Allt för att skapa en hälsostudio med bred kompetens för att hjälpa dig på bästa sätt med ditt välmående.

Vi tror på att se hela människan och hitta helhetslösningar – och att lyssna noga på dig för att komma fram till rätt behandling. Dessutom kommer vi att genomföra föreläsningar, utbildningar och workshops om exempelvis ergonomi, kost och träning.

 Formas hälsoshop med noggrant utvalda produkter

I Formas hälsoshop på vår mottagning har vi samlat ett sortiment av kvalitetsprodukter som kompletterar behandlingarna. Här säljer vi bland annat olika sorters liniment vid behov av smärtlindring, träningsredskap som ger god hjälp vid rehab träning, samt vårt senaste tillskott: tekniskt avancerade kompressionsprodukter från OS1st, som ger dig påtagligt ökad cirkulation och stöd.

Varmt välkommen till oss på Forma!