Adventsmingel och 20 % rabatt på ljuvligt avslappnande behandling!

Lördagen den 30 november är det äntligen dags för Formas populära adventsmingel, där vi kickar igång julstämningen, har fantastiska erbjudanden, bjuder på bubbel och tilltugg. Passa på att fynda julklappar, allt från friskvårdsprodukter och konst till tröjor och halsdukar. Under hela dagen är det 20 % rabatt på presentkort och på Formas produkter, samt 10 % rabatt på klippkort. Vi öppnar portarna kl. 13:00 och avslutar kl. 17:00.
O.S.A. senast den 28 november till info@formastockholm.se eller till den person som bjudit in dig.

Fram till den 22 november har vi 20 % rabatt på vår specialbehandling ”Total avkoppling.”  Har du ont i axlar och nacke, är trött och stressad och i behov att koppla av? Då är denna behandling perfekt! Den är utformad så att du kan koppla av på djupet. Du får skön massage under 50 minuter av nacke, axlar, ansikte, huvud, händer och fötter med väldoftande och vårdande oljor. Passa på att unna dig detta och få återhämtning och ny energi i höstmörkret.
Pris: 520 kr (Ord. pris 650 kr)  Boka via vår växel på 08-658 23 00 eller på vår hemsida  www.formastockholm.se

Den 1 november byter vi portkoden på ytterdörren på Östgötagatan 93. Titta noga i din bokningsbekräftelse som kommer på sms eller mejl, där står den nya koden.

Evas Granströms populära ”Stabiliseringsyoga” utökas  med ett pass till i veckan, så nu finns möjlighet även på fredagar kl 16:30-18:00. Anmäl dig direkt till Eva på 070-788 23 60

Varmt välkommen till oss på Forma!