Behandlingar

Naprapati_JEs3643_700

Vi är kroppsliga problemlösare

Naprapaten går alltid handgripligen till väga.

Idén är att konkret och fysiskt behandla muskler och leder för att få bättre funktion och rörlighet i hela kroppen. Ortopedisk medicin, i kombination med detaljerad kunskap om muskler och leders uppbyggnad och funktion, är kärnan i naprapatin.

Ett viktigt komplement för oss på Forma Stockholm är akupunktur som rätt använd gör stor nytta.

En av naprapatens viktigaste uppgifter är att verkligen förstå vad som orsakar ett visst problem. Därefter handlar det om att hitta rätt åtgärder och nå ett långvarigt resultat. Det kan till exempel vara olika övningar, korrigering av ergonomin eller hållningen, ta fram speciellt anpassade sulor och så vidare.

Det som ofta förvånar de människor som kommer till oss är att långvariga problem ofta kan åtgärdas på så kort tid. Det är en fantastisk upplevelse varje gång som någon med stora besvär kommer till oss och sedan lämnar lokalen med lätta steg.

Mycket av det vi gör sitter i händerna men framför allt handlar det om djupgående kunskaper om människokroppen och att ha en helhetssyn. Det är naprapati i Formas tappning. Givetvis är vi legitimerade och lyder under hälso- och sjukvårdslagen.

Det här är våra specialområden

Förutom behandling av ryggar, nackar, axlar och musarmar kommer vi att specialisera oss på fötter, behandling av gravida, bettproblematik, huvudvärk och idrottsskador.

Vår huvudsakliga metod är naprapatbehandling i kombination med med akupunktur. Dessutom gör vi formgjutna sulor, löpanalyser och genomför funktionell och individuellt anpassad träning.

Med engagemang och kunskap är målet att du ska må mycket bättre när du går ut genom dörren än när du kom in genom den.