Erbjudande i september på träning

Hej!

Nu väntar en höst med fortsatt arbete i hemmiljö för många. Nu är det viktigare än nånsin att röra på sig, att hitta och behålla träningsrutiner. Vi vet av erfarenhet att individuell träning är ett framgångsrikt sätt att komma igång, bli motiverad och få ny inspiration. Hos oss får du träffa en av våra duktiga instruktörer och träningen anpassas efter just din förmåga, vilket innebär att alla är välkomna oavsett tidigare erfarenhet.
På Forma kan du välja mellan funktionell styrketräning, yoga och pilates, både individuellt och i grupp. Se mer detaljerad information på vår hemsida under rubriken Träning.
Passa på att kickstarta din träning! Vi erbjuder 10 % rabatt på individuell träning till och med den 30 september.
Fredrik erbjuder åter gruppträning under hösten på måndagar kl 12:00-13:00.

Behöver du få hjälp med till exempel spända muskler, ryggskott, nackspärr eller tennisarmbåge så finns Formas erfarna naprapater här och kan hjälpa dig. Vill du koppla av, släppa stress och varva ner så är det perfekt att få massage och ge kropp och sinne en stunds skön återhämtning.

Vi är förstås lika noggranna som tidigare med att desinficera lokaler, utrustning och oss själva. För allas trygghet tar vi endast emot dig som är frisk utan symptom och inte har någon som är sjuk i din närhet.

Boka tid hos oss via hemsidan eller ring vår växel på 08-658 23 00. Du kan även mejla oss om du har några frågor: info@formastockholm.se. Träning kan endast bokas via växeln eller mejl!

Varmt välkommen till oss på Forma!