Erbjudanden under april

Under april månad erbjuder vi 20 % rabatt på individuellt formgjutna sulor, samt även på den underbart avslappnande massagebehandlingen ”Total avkoppling”.

Footbalance sulor formgjuts så de passar just dina fötter och ger dem, och därmed hela kroppen, en bra start på vårens löpträning eller sköna promenader. Sulorna ger dig ett balanserat steg, vilket gör att du kan undvika att få onödig värk i knä, höfter och rygg som kan orsakas av felställning i foten. Pris: nu endast 1120 kr (ord.pris 1400 kr)
Boka ”Footbalance sulor” på hemsidan eller via vår växel på tel: 08-6582300

Har du ont i axlar och nacke, är trött och stressad och i behov att koppla av? Massagebehandlingen ”Total avkoppling” är en härligt avkopplande behandling av axlar, nacke, ansikte, huvud samt händer och fötter med väldoftande och vårdande oljor. Unna dig denna lyx i vardagen, vi vågar nästan lova ny energi och frid i sinnet efter dessa 50 minuter.
Pris: nu endast 500 kr (ord.pris 625 kr)
Boka ”Total avkoppling” på hemsidan eller via vår växel på tel: 08-6582300.

Nu har du möjlighet att boka elevbehandling till reducerat pris på naprapatbehandling eller idrottsmassage hos Sara Nylander Andersen som studerar på Naprapathögskolan. Hon kan hjälpa dig med besvär i muskler och leder, såsom smärta/stelhet i nacke, rygg och knän.
Pris: 450 kr för 45 min
Boka Elevbeh.naprapati/idrottsmassage på hemsidan eller via vår växel på tel: 08-6582300.

Varmt välkommen till oss på Forma!