Fanny Skagerling – lämnar ingenting åt slumpen

Fanny Skagerling är legitimerad naprapat med över sju års erfarenhet inom yrket. Fanny brinner för att hitta lösningar och arbetar ständigt för att hjälpa sina patienter att uppnå optimal hälsa och välbefinnande.

Hon är en utmärkt lyssnare och tar sig alltid tid att fullt ut förstå sina patienters oro och behov. Fanny har en förebyggande inställning till behandling och betonar vikten av att ge sina patienter kunskap och verktyg så att de själva kan ta kontroll över sin hälsa.

Oavsett om du lider av kronisk smärta, nyligen drabbats av en skada eller helt enkelt vill förbättra din övergripande hälsa, är Fanny ett utmärkt val. Med sin omfattande erfarenhet, sin noggrannhet och sitt engagemang kommer Fanny hjälpa dig att uppnå dina hälsomål.

Fanny har förutom sin gedigna naprapatutbildning även vidareutbildat sig inom dry needling och dynamic neuromuscular stabilizationträning.

På Forma är vi glada att få välkomna Fanny i vårt team, särskilt som vi redan har haft ett långvarigt och givande samarbete med hennes tvillingsyster Isabella.

 

­