Föryngringsträningen är en succé! Erbjudande om adventskonsert.

Föryngringsträningen på Forma är en succé! Denna träningsform passar dig som vill bli starkare, smidigare och få bättre koordination och balans. Övningarna är skonsamma, ger dig bättre hållning och förbereder dig för vardag och idrott. Träningen sker i smågrupper, och är stationsbaserad. Alla övningar går att anpassa efter just din förmåga, vilket innebär att alla är välkomna oavsett tidigare träningserfarenhet. Vi erbjuder nu föryngringsträning tre gånger i veckan:
Tisdagar kl. 11:30.12:15 med Isabella
Tisdagar kl.18:00-18:45 med Emelie
Torsdagar kl. 14:30-15:15 med Emelie
Kostnad: 350 kr per tillfälle.
Välkommen med frågor och anmälan till info@formastockholm.se

Sara Nylander Andersen som går fjärde och sista året på Naprapathögskolan i Stockholm kommer att arbeta hos oss även denna höst. Hon kan hjälpa dig med besvär i muskler och leder såsom smärta/stelhet i nacke, rygg och knän. Vi erbjuder elevbehandling på Forma, 45 minuter för det förmånliga priset 450 kronor. Boka via nätet eller ring 08-6582300.

Den 30 november är det dags för Formas årliga adventsmingel, så passa på redan nu att boka in det i almanackan. Vi har även förmånen att erbjuda biljetter till Adventskonserter i Blå hallen den 30 november samt 1 december:

”Adventskonserten i Blå hallen firar i år 25-årsjubileum. För mig och mina medmusikanter är de båda dagarna i Stadshuset en högtidsstund. Men att dirigera åtta föreställningar på två dagar sliter på axlar och rygg. Där har jag Formas terapeuter att tacka för att jag varje år har kunnat genomföra evenemanget. Efter konserten får jag årligen ett antal mail från besökare, som berättar att Adventskonserten utgör den bästa starten på julfirandet. Jag gläder mig åt att Forma nu erbjuder sina patienter att ta del av årets konsert. Välkommen!” www.advent.nu/rabatt2019
Bo Aurehl, dirigent