Testimonials

"Jenny behandlar dig inte bara fysiskt på bästa sätt med sin massage, hennes empati och humor gör att du också känner dig lugnare och gladare.”
Anders, journalist
”Jenny är en fantastisk yogalärare. Passen är väl genomtänkta, och hon har en förmåga att göra yogan till en upplevelse för var och en, oavsett kunskaper.
Gunilla, lärare
"Jag är mycket nöjd med den behandling, råd och sulor som Forma fixat åt mig. Har använt FootBalance sulor både i kängor och lättare skor samt under en veckas längdåkning och jag har så gott som helt sluppit kramp i mina tår och försöker tänka på de andra råden Forma gav mig. Stort tack för hjälpen!"
Ingrid, pensionerad barnmorska
"Att få massage på Forma gör underverk för min ömma nacke och rygg."
Monica Johnsson, administratör
”Yogapasset på Forma har för mig blivit veckans höjdpunkt.”
Katarina, anestesisjuksköterska
”Härlig yoga som ger en rejäl dos långvarig harmoni, med fokus på varje deltagares förmåga. Det är väldigt bra med en liten grupp och en lyhörd yogalärare som inte är prestationsjagande. Så himla skönt med en genuin atmosfär.”
Maria, egenföretagare
”Jag jobbar som musiker där stela muskler i nacke, rygg och axlar regelbundet behöver tas om hand. Jennys varma bemötande och gedigna kunnande gör att jag känner mig trygg”.
Klara Hellgren, violinist
”Jag har klippt folk i 40 år.

Varje arbetande dag har jag därmed stått med armarna och händerna lyfta framför mig. Det har lett till att jag har blivit för kort i bröstmusklerna eftersom armarna aldrig blir riktigt utsträckta.

Lägg där till att jag grundligt smällde i ena axeln vid en skidolycka. Dessutom börjar jag ju bli till åren och då kommer krämporna krypandes. Så är det bara. Nyligen hade jag en nerv i kläm i ljumsken, det bekymret fick Catarina bort på ett par månader.

När jag började gå hos henne hade jag egentligen inga förväntningar. Jag hade provat så många saker som inte hade funkat. Jag har knaprat smärtstillande och fått feta kortisonsprutor och ändå haft ont.

Jag tror inte att jag idag hade kunnat träna eller jobba om jag inte hade gått hos Forma. Jag brukar säga att de är min häxdoktorer. De trollar bort smärtan.”
Andy Engberg, frisör
Jag har aldrig känt sådan smärta i hela mitt liv. Det tog en timme och jag svettades som ett djur och försökte hitta något att bita i medan naprapaten på Forma tryckte bort knutarna i mina vader.

Men det är det bästa jag har gjort!

Benhinneinflammationen hade plågat mig i drygt två år. Fotbollsklubben jag spelar för skickade mig till olika läkare och vårdgivare, men inget funkade.

Jag var tveksam till om naprapati skulle göra någon skillnad men efter att jag lidit mig igenom den första timmen av smärta, så var det som att mina ben var pånyttfödda. Jag kunde inte drömma om att jag knappt skulle känna någon smärta i benhinnorna efter bara tre behandlingar.

Det ledde till att jag för första gången på sex månader kunde spela en match igen. Med tanke på att fotboll varit min stora passion sedan jag var liten så var det en ’big deal’ utöver det vanliga. Lycka är bara förnamnet.”
Bo Björkman, fotbollsspelare
”Jag har stått på Stockholms scener under drygt 20 år och sjungit. Det har blivit allt från Fantomen på Operan och Kristina från Duvemåla till Chess och Turandot.

Sedan många år tillbaka arbetar jag även med att hjälpa andra sångare att utveckla sina röster. I det dagliga arbetet innebär det att jag sitter på en pall vid en flygel flera timmar i sträck.

Gradvis fick jag mer och mer ont. Till slut klarade jag knappt av att resa mig från flygelbänken. Ett tag misstänkte jag artros, för det kändes som reumatisk värk. Det togs en massa prover och röntgades, men där fanns inget att se.

På Forma såg de direkt att mina problem helt och hållet var muskulära. Det hon gjorde var att bearbeta alla spända muskler och nu är jag smärtfri och bekymmersfri efter bara tre behandlingar. Det är fantastiskt.

Jag vet att det låter nästan för bra för att vara sant. Men jag är ett vandrande bevis på att det stämmer.”
Helena Jonason, sångpedagog och röstcoach
"På Forma såg de direkt att mina problem helt och hållet var muskulära. De bearbetade alla spända muskler och nu är jag smärtfri och bekymmersfri."
Helena Jonason, sångpedagog och röstcoach
"Från början var jag skeptisk. Men jag kan ärligt säga att det är tack vare Forma som jag idag kan vara så aktiv som jag vill. De kan min kropp utan och innan och är extremt kunniga."
Therese Lundberg, barista
”Jag har levt med ryggproblem sedan tonåren. Stundtals har det varit ett rent helvete. När smärtan var som värst kändes det som att knivar kördes in i ryggen. Ena benet domnade fullständigt och det gjorde att jag fick svårt att gå och sitta. Extremt frustrerande eftersom jag inte visste vad det berodde på.

Genom åren har jag gått till ett antal olika läkare, sjukgymnaster och kiropraktorer utan att det har hjälpt. När jag kom till Forma så lyssnade de på mig och sa sedan ’det här löser vi Therese’.

Från början var jag skeptisk. Men jag kan ärligt säga att det är tack vare Forma som jag idag kan vara så aktiv som jag vill. Hon kan min kropp utan och innan och är extremt kunnig.

När jag under drygt tre år bodde i Göteborg så pendlade jag till Stockholm för att få hjälp på Forma. Det säger väl allt om hur viktiga de är för mig.”
Therese Lundberg, barista
"Jag tror inte att jag idag hade kunnat träna eller jobba om jag inte hade gått hos Catarina. Jag brukar säga att hon är min häxdoktor. Hon trollar bort smärtan.”
Andy Engberg, frisör
"För första gången på sex månader kunde jag spela en match igen. Med tanke på att fotboll varit min stora passion sedan jag var liten så var det verkligen en ’big deal’ för mig.”
Bo Björkman, fotbollsspelare