Sara Nyland – elevbehandlingar inriktad mot massage, stretching och mobilisering

Vi på Forma är väldigt stolta och glada att Sara har valt att göra sin praktik hos just oss.

Sara går 3:e året på Naprapathögskolan och en mer hängiven student får man leta efter. Hon kommer från Gjerdrum utanför Oslo, och i Norge anses naprapati fortfarande vara en lite mer ”alternativ” behandling. För Sara som tränat mycket i hela sitt liv och satsade hårt på handboll i nästan tio år, var det däremot självklart att intressera sig för naprapatin. Så småningom växte intresset sig så stort att hon bestämde sig för att själv utbilda sig till naprapat, och efter lite eftersökningar var det ett enkelt val att söka till den välrenommerade Naprapathögskolan här i Stockholm.

”Ju mer jag lär mig desto mer självklart känns hela tänket bakom naprapati, och det är en otroligt härlig känsla att se hur bra behandlingarna fungerar. Jag uppskattar också att man börjat uppmärksamma den tydliga korrelationen mellan fysiska och psykiska faktorer, det känns både modernt och fullständigt naturligt på samma gång.”

Efter tre års utbildning är det inte långt kvar innan hon får sin legitimation, och redan nu utför hon elevbehandlingar hos oss på Forma. Behandlingarna är 45 min långa, kostar 450 kr och Sara är i nuläget främst inriktad mot massage, stretching och mobilisering.

Behandlingar hos Sara bokas i vårt vanliga bokningssystem här på hemsidan.