Stark, snabb och spänstig med ny kul träning!

Lördagen den 24 november kommer Formas personlige tränare Fredrik Sjölander att tillsammans med vår legitimerade naprapat Catarina Lindh att hålla en träningsworkshop med fokus på explosivitet. Workshopen riktar sig till dig som idag tränar regelbundet och vill få inspiration, kunskap och konkreta övningar inom explosivitet, spänst och snabbhetsträning.

Fredrik och Catarina har båda en gedigen idrottsbakgrund, inom hockey respektive friidrott, lång erfarenhet och god kunskap inom träning. De har nu tillsammans valt ut godbitarna inom explosivitetsträning och skapat en högintensiv eftermiddag. Under dagen kommer du att få en kort föreläsning och göra tester för att identifiera såväl styrkor som svagheter i din kropp. Du kommer att utmanas med nya övningar med fart och kontroll, dessutom få tips på hur du tränar effektivt och skadefritt. Vår ambition är att du ska bli både starkare, snabbare, spänstigare och ha riktigt roligt!

Tid och plats: Lördagen den 24 november kl: 15:00-18:00 på Träningsverkstan, Sjödalsvägen 38, Huddinge, Stockholm.

Pris: 995 kr/person. Max antal deltagare är tio personer, så det är först till kvarn som gäller. Anmälan görs via mejl till info@formastockholm.se senast den 20 november.

Varmt välkommen!