Vi har öppet på Forma

Vi har öppet för behandling och all träning (yoga, pilates och individuell träning) precis som vanligt. Det är dock viktigt att du känner dig helt frisk när du kommer till oss.  För dig som är frisk och jobbar hemifrån just nu, är det särskilt viktigt att fortsätta träna och/eller få massage för att både stärka immunförsvaret och minska spänningar orsakade av dålig ergonomi eller oro i sinnet.

Vi är mycket noggranna med att desinficera våra lokaler, utrustning och oss själva.
Det är mycket viktigt att du själv tar ansvar för dig egen och andras hälsa, även om du inte varit på resa i ett utsatt område eller haft kontakt med någon person som är konstaterat Covid-19 positiv.  Om du tillhör en riskgrupp, känner minsta symptom eller har någon i din närhet som är sjuk så vill vi inte att du kommer till oss under rådande omständigheter. Låt oss alla hjälpas åt att minska smittspridningen.

Erbjudande: Vi ger 20 % rabatt fram till den 30 april på individuell träning samt välgörande massage. Individuell träning på Forma är ett utmärkt sätt att hålla igång din träning. Du får träna ensam med en av våra duktiga instruktörer och träningen anpassas efter just din förmåga, vilket innebär att alla är välkomna oavsett tidigare träningserfarenhet.
Vi kommer även att lägga upp tips på övningar som du kan göra hemma, så håll utkik på Formas instagram och FB.
Både yoga, cirkelträning och massage stärker både kroppens- och de mentala musklerna, ger dig energi och förbättrad sömn.

Boka via hemsidan www.formastockholm.se eller ring vår växel 08-6582300. Du kan även gärna mejla oss om du har frågor: info@formastockholm.se  (träning kan endast bokas via växeln eller mejl)

Varmt välkommen till oss på Forma!