Vill du ta din träning till nästa nivå?

Forma är glada att kunna erbjuda dig en workshop med erfarne, kunnige och entusiastiske personlige tränaren Fredrik Sjölander.
Workshopen riktar sig till dig som tränar regelbundet men som av olika anledningar nått en platå i din träning på grund av t.ex.smärta eller stelhet, eller kanske i brist på inspiration och kunskap. Fredrik kommer under kvällen ge dig verktyg för att du ska kunna utveckla och optimera din träning. Du kommer att få göra tester för att identifiera såväl styrkor som svagheter i din kropp. Kvällen avslutas med ett träningspass på ca 50 minuter, inomhus. Du lär dig övningar som gör dig både starkare, smidigare och mer koordinerad.
Tid och plats: Måndag den 23 oktober kl. 17.30-19.30 hos oss på Forma Stockholm, Östgötagatan 93
Pris: 995 kr/person. Högsta antalet deltagare är endast nio personer, så det är först till kvarn som gäller.
Anmälan görs via mejl till info@formastockholm.se senast den 19 oktober.
Om Fredrik: Fredrik har i över tolv års tid arbetat som personlig tränare med brett spektrum av klienter allt från hockeyspelare i NHL till rehabiliteringspatienter. Hans filosofi bygger på helheten där kost, träning, vila och positivt tänkande är grundpelarna för ett optimerat resultat och välmående klienter.

”Jag kontaktade Fredrik för mina ryggbesvär plus att jag hade stor styrkeskillnad i höger jämfört med vänster ben. Fredrik har gjort att jag förbättrat kvalitén på min träning så jag har kunnat minska antalet träningstimmar. Idag är jag smärtfri, dessutom både starkare och snabbare.”
Robin, hockeyspelare i Chicago Blackhawks, NHL

Varmt välkommen!

 

Traning-med-Fredrik