Vill du ta din träning till nästa nivå?

Vill du ta din träning till nästa nivå?

Forma är glada att kunna erbjuda dig en workshop med erfarne, kunnige och entusiastiske personliga tränare Fredrik Sjölander.

Workshopen riktar sig till dig som tidigare kommit i kontakt med DNS övningar via Fredriks föregående workshop eller träning, alternativt via Formas naprapater. Fredrik kommer under kvällen ge dig verktyg för att du ska kunna utveckla och optimera din träning. Du kommer att få göra tester för att identifiera såväl styrkor som svagheter i din kropp. Kvällen avslutas med ett träningspass på ca 50 minuter inomhus, med fokus på styrka i ett högre tempo.

Tid och plats: Måndag den 16 april kl. 17.30-19.30 hos oss på Forma, Östgötagatan 93

Pris: 995 kr per person.

Anmälan görs via mejl till info@formastockholm.se senast den 12 april.
Högsta antalet deltagare är endast nio personer, så det är först till kvarn som gäller.

Varmt välkomna!

Om Fredrik: Fredrik har i över tolv års tid arbetat som personlig tränare med ett brett spektrum av klienter, allt från hockeyspelare i NHL till rehabiliteringspatienter. Hans filosofi bygger på helheten där kost, träning, vila och positivt tänkande är grundpelarna för ett optimerat resultat och välmående klienter.

Jag kontaktade Fredrik för mina ryggbesvär plus att jag hade stor styrkeskillnad i höger jämfört med vänster ben. Fredrik har gjort att jag förbättrat kvalitén på min träning så jag har kunnat minska antalet träningstimmar. Idag är jag smärtfri, och dessutom både starkare och snabbare.”  Robin, hockeyspelare i Chicago Blackhawks, NHL